Kepsar för olika smaker, stilar, favoritlag och storlekar

06 maj 2022 Cecilia Olsson

editorial

En snygg keps kan göra mycket för en look och kan många gånger vara det som gör att den känns helt komplett. Kepsar passar till många olika stilar och är dessutom väldigt sköna att bära, framförallt när solen lyser starkt eller när man har en dålig hårdag. Det finns dessutom många olika modeller som kan framhäva en viss stil eller så kan de användas till att visa vilket lag man stöttar inom en viss sport. 

Kepsar för den som älskar sport

Har man ett favoritlag (vare sig det handlar om fotboll, hockey, basket eller någon annan sport) så kan det kännas bra att alltid stötta det laget genom att bära en keps med deras logga. Hos High5shop hittar man kepsar med logos från lag i MLB, NBA, NFL, NHL samt flera stora fotbollsklubbar. Med någon av dessa kepsar kan man visa vilket lag man håller på, och om inte annat så är de väldigt klädsamma att bära!

kepsar

Kepsar i alla möjliga färger och modeller 

Hos High5shop finns även flera olika kepsmodeller såsom armékepsar, trucker kepsar, Flat Caps och många andra som kan passa beroende på vilken stil man föredrar. High5shop har också kepsar med olika mönster, färger och framförallt olika storlekar. Förutom att det finns kepsar som är anpassade för killar, tjejer eller barn så är det klokt att välja rätt storlek för att kepsen ska sitta så bra som möjligt på huvudet. 

Hur hittar man rätt storlek på kepsen?

Det är inte så svårt att ta reda på vilken storlek man har på kepsar. Det allra enklaste är att använda sig av ett måttband som man mäter huvudet med strax ovanför öronen och ögonbrynen. Har man inte något måttband så kan man använda sig av ett snöre och en linjal eller tumstock.

När man fått fram hur många centimeter man har runt huvudet så kan man enkelt hitta en keps i rätt storlek hos High5shop eftersom alla deras produktstorlekar anges i centimeter.  

Fler nyheter